Política 02/11/2019

Reyes Maroto: "L'únic vot útil per desbloquejar el país és al PSOE"

La ministra en funcions d'Indústria, Comerç i Turisme protagonitza l'acte central de la campanya dels socialistes a Menorca

Ara Balears
1 min
La ministra Reyes Maroto i Francina Armengol, en el centre de la imatge, durant l'acte central del PSOE a Menorca

PalmaLa ministra en funcions d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha protagonitzat aquest dissabte l'acte central de campanya del PSOE a Menorca davant més de 100 persones. Maroto ha estat acompanyada per la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol. La ministra en funcions ha manifestat que "l'únic vot útil per desbloquejar el país és al PSOE" i ha defensat que "en aquests 15 mesos a les Balears els ha anat molt millor amb el Partit Socialista en el govern d'Espanya".

Maroto ha demanat que "la gent es mobilitzi, perquè l'únic que ens permetrà continuar progressant i sumant és el vot al PSOE".

Pel que fa a Menorca, la ministra en funcions ha defensat que l'illa tindrà "molt prest" la "interconnexió tan necessària perquè no hi hagi més avaries elèctriques", de la mateixa manera que ha celebrat que "Quesería Menorquina tingui un projecte de futur".

En el mateix sentit s'ha pronunciat Francina Armengol, qui ha defensat que l'únic partit que pot garantir el futur a Espanya i les Balears és el PSOE.

stats