Política 12/07/2018

Relleu al grup de Ciutadans al Consell de Mallorca

Cristina Fiol pren possessió per substituir Etanislao Pons, que va renunciar al càrrec per motius personals

Jaume Ribas
1 min
Cristina Fiol durant la seva presa de possessió.

PalmaCristina Fiol ha pres possessió en el ple d'aquest dijous com a nova consellera del grup de Ciutadans al Consell de Mallorca. Fiol substitueix Etanislao Pons, que va renunciar al càrrec per motius personals. La nova consellera és un dels quadres del partit, ja que ha dirigit l'agrupació de Cs a Palma i és responsable de Política Municipal. Cristina Fiol serà una de les conselleres de Ciutadans i representarà la formació taronja juntament amb Catalina Serra, la cap de llista i portaveu de Ciutadans a la institució insular.

Docents de Ciutadans

Fiol és diplomada en Professorat d'EGB i ha format part del Consell Escolar de les Illes Balears com a representant dels pares dels alumnes. El seu partit, de fet, destaca la seva "gran vinculació al món de l'educació balear".

Sumant els dos diputats del Parlament i els dos consellers del Consell de Mallorca, Ciutadans té quatre representants, tres dels quals estan lligats al món de l'ensenyament i la docència. A més de Fiol, la diputada Olga Ballester és professora de Secundària i membre de l'associació PLIS de docents a favor del TIL, mentre que el diputat Xavier Pericay és filòleg català i ha estat docent a la universitat.

stats