Política 23/01/2018

Ramón Verdú: "Si duguéssim pistola, acabaríem a tirs"

El portaveu del Partit Popular al Migjorn denuncia públicament el nivell de crispació que el PSOE manté en l'activitat institucional i demana que es deixin de costat els temes personals pel bé del poble

Ara Balears
2 min
El portaveu del PP a Es Migjorn dóna suport a Pere Moll per aprovar els pressupostos.

PalmaLa tensió a l'Ajuntament del Migjorn continua malgrat la relativa tranquil·litat institucional assolida després d'uns mesos que varen acabar amb la sortida de l'actual batle, Pere Moll, de l'agrupació local del PSOE. L'últim episodi s'ha viscut en el ple de gener, en una sessió en la qual es va debatre l'aprovació dels pressupostos municipals per al 2018. El vot favorable del Partit Popular possibilità que el Consistori pogués disposar enguany de 3,2 milions d'euros, 1 milió d'euros més que en l'anterior exercici.

El portaveu dels populars al Migjorn, Ramón Verdú, s'ha mostrat sorprès per l'actitud dels regidors socialistes, ja que considera que "han intentat boicotar l'aprovació amb arguments simplistes, com ara que hi ha molts projectes a fer o que són iniciatives que necessiten una coordinació molt grossa. Ja ho sabem, tot això, però aquest posicionament irresponsable del PSOE ha estat a punt de costar al poble els diners que havien d'arribar del Consell Insular, uns 800.000 euros".

A més, Ramón Verdú adverteix el PSOE i li demana "que es rebaixi el to pel bé de tots. L'ambient és insostenible. Cada comissió i ple es converteixen en un tema personal contra el batle. Deixen al marge els temes referents al Migjorn i escampen sospites constants contra la figura de Pere Moll. Si duguéssim pistola, jo crec que acabaríem a tirs. Anam a pitjor. Durant l'últim ple, els socialistes varen acusar el batle de fer contractacions a dit. Si ho tenen clar que vagin als jutjats i denunciïn com ho va fer al seu dia el Partit Popular per altres qüestions".

Dels 3,2 milions d'euros de què disposarà l'Ajuntament del Migjorn, 1,2 figuren en el capítol d'inversions. A la totalitat dels comptes municipals per al 2018 cal sumar-hi mig milió d'euros més procedents del Govern balear en concepte de projectes finançats a través de l'Impost del Turisme Sostenible.

stats