Política 27/12/2013

Rajoy admet que la llei de l'avortament provoca dissidència dins del PP i la resta de partits

El president del govern espanyol deixa en mans del Parlament qualsevol modificació de la normativa

Ara
1 min
Concentració davant el ministeri de Justícia, a Madrid, per protestar contra l'avantprojecte de llei de l'avortament del govern espanyol.

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha tret ferro a les veus que dins del PP s'han començat a desmarcar de la llei de l'avortament, com la de la delegada del govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes. Rajoy s'ha limitat a dir en la roda de premsa posterior a l'últim consell de ministres de l'any celebrat aquest divendres que és un "assumpte que provoca posicions diferents en el meu partit, però també a la resta de forces polítiques". Rajoy ha declinat avançar si es modificarà algun punt de l'avantprojecte de llei presentat pel ministre Gallardón fa una setmana. "És una qüestió del Parlament", s'ha limitat a dir.

Hores abans de la compareixença de Rajoy, el portaveu del grup del Partit Popular al Congrés, Alfonso Alonso, ja ha advertit als diputats del PP que quan van acceptar anar a la llista del partit, van assumir aquesta llei perquè estava inclosa al programa electoral. "Es tracta d'una reforma equilibrada i respon a un compromís electoral explícit", ha assegurat en declaracions a Onda Cero.

stats