Política 11/07/2019

Rafael Hernando considera que els interessos de Pedro Sánchez bloquegen les cambres

Segons el senador popular, el president vol demorar un govern en funcions que eludeix el control de l'oposició

Ara Balears
1 min
Rafael Hernando ha assistit aquest dijous a la designació de José Vicente Marí Bosó com a senador autonòmic.

PalmaEl senador del PP Rafael Hernando ha assegurat aquest dijous al Parlament balear que l'actitud de Pedro Sánchez i la recerca de suports per a la seva investidura estan bloquejant les cambres legislatives. Segons el popular, la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, i el president del Senat, Manuel Cruz, actuen com a "missatgers" del president del govern i bloquegen el funcionament normal de les Corts.

"Encara no s'hi han constituït ni comissions ordinàries, ni comissions legislatives ni tampoc, i això és històric, la comissió permanent", ha lamentat Hernando a Palma, on ha assistit a la designació dels senadors autonòmics balears.

"Veig amb enveja com el Parlament balear constitueix les comissions avui", hi ha insistit el senador del PP, per qui Batet i Cruz actuen en funció de l'interès del president del govern en funcions, "incomplint" els reglaments de les cambres.

A més, Hernando ha assenyalat que l'objectiu de Sánchez és demorar un govern en funcions que eludeix el control parlamentari de l'oposició.

El senador ha tingut paraules d'elogi per al seu antic company al Congrés, José Vicente Marí Bosó, designat aquest dijous com a senador autonòmic juntament amb l'ecosobiranista Vicenç Vidal.

stats