La presidenta no aclareix si l'esmena del centre Rafel Nadal la va fer el Govern o el PP

No ha respost la pregunta de MÉS per Menorca sobre la Llei d'habitatge

La pregunta del diputat de MÉS per Menorca, Josep Castells, a la presidenta del Govern ha estat clara: "Aquesta esmena ha sortit del PP o dels despatxos del Govern?". Es referia a l'esmena a la Llei d'habitatge, que permet  l'ampliació i l'ús turístic del Centre de Tecnificació Rafel Nadal de Manacor.

Amb tot, la resposta de la presidenta Armengol no ho ha estat gens. " Donam importància a la seguretat de les normes jurídiques", ha assenyalat sense dir, en cap moment, de quin partit va ser la idea d'esmenar la L lei d'habitatge.

La presidenta s'ha excusat amb la "rigorositat" a l'hora de tramitar lleis i la necessitat de millorar les circumstàncies del centre Rafel Nadal . Armengol ha recordat que Manacor encara treballa amb normes subsidiàries perquè no té un PGOU i que aquesta esmena és especialment important perquè "es torna la competència urbanística a l'Ajuntament de Manacor".

Castells ha as senyalat que "no posam en dubte l'interès del centre" i ha demanat "per què no es fa un informe i som més transparents?". El diputat de MÉS per Menorca ha recordat a la presidenta Armengol que dirigeix el Govern gràcies a un Pacte que "ens obliga a actuar en favor dels interessos generals i contra els interessos particulars". "No puc compartir les seves interpretacions", ha contestat la presidenta Armengol.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF