Política 22/07/2019

Prenen possessió sis nous alts càrrecs del Consell de Mallorca

Gabriel de Hevia serà el secretari tècnic d'Hisenda i Funció Pública

Ara Balears
1 min
Imatge de Catalina Cladera amb els nous nous càrrecs del Consell de Mallorca

PalmaLa presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha presidit aquest dilluns l’acte de presa de possessió dels sis nous alts càrrecs de la institució. Segons ha informat la institució en una nota de premsa, els nous alts càrrecs són el secretari tècnic d'Hisenda i Funció Pública, Grabriel de Hevia; el director insular d'Emergències, Francesc Alfonso López, i el secretari tècnic de Territori, Eduardo Soriano.

Així mateix, han assumit les seves noves funcions el director insular de Persones amb Discapacitat i Innovació Social, José Manuel Portalo; la directora insular d'Inclusió Social, Sandra Martínez, i el president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socies.

Durant l'acte de presa de possessió, la presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha remarcat als nous càrrecs la importància que "el Consell de Mallorca sigui més útil per a la ciutadania". Cladera ha explicat que durant aquesta legislatura el seu objectiu és "fer més visible el Consell insular" i "donar utilitat als ciutadans i als ajuntaments".

stats