Política 19/02/2018

Pilar Costa: "El requisit del català no afectarà les oposicions"

Després de 8 anys sense oposicions, ara (2018-2019) el sector sanitari es podrà presentar per cobrir més de 5.000 places

Ara Balears
1 min
La portaveu del Govern, Pilar Costa, ahir durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern va assegurar que el cessament de Carbonell no es planteja.

PalmaAquest dilluns, la portaveu del Govern i consellera Pilar Costa, ha assegurat a una entrevista a IB3 Ràdio "que el requisit del català no afectarà les oposicions" i ha recordat que "fa mes 20 anys que es va incloure el català per accedir a l'administració pública".

"Les llengües no fan mal, enriqueixen" ha sentenciat Pilar Costa, que ha volgut fer referència a la manifestació que es va dur a terme ahir al matí.

Recordem que tots els professionals de la sanitat tindran dos anys per obtenir el títol de català.

No només la consellera ha assegurat que el requisit del català no afectarà les oposicions, sinó que el Servei de Salut també ho va confirmar ahir al vespre a les xarxes socials: "El Servei de Salut garanteix que cap tècnic no quedarà exclòs de la llista de la borsa subsidiària per la capacitació lingüística."

stats