Política 01/10/2019

Costa sobre l'entrevista d'Armengol presumptament pagada a 'The Guardian': "Tenc la boca torta de desmentir-ho"

La consellera ha repetit que la publicació al diari britànic no va tenir cap cost i que les notícies que diuen el contrari són falses

C. T.
1 min
Pilar Costa, durant el ple d'aquest dimarts

PalmaLa consellera de Presidència, Pilar Costa, ha afirmat durant el ple del Parlament d'aquest dimarts que el Govern va pagar "zero euros" per l'entrevista a la presidenta Armengol que el diari britànic 'The Guardian' va publicar, i ha assegurat que té "la boca torta de desmentir-ho".

Així ha contestat a una pregunta del diputat del PP, Antoni Fuster, sobre el suposat cost d'aquesta publicació que, segons alguns mitjans de comunicació, va suposar una despesa per al Govern de les Illes. Fuster ha destacat que el Govern va difondre l'entrevista a les xarxes socials "com un èxit" i ha acusat l'Executiu de tenir "més estructura de comunicació que gestors del Govern".

"Va sortir una notícia falsa que hem desmentit. L'entrevista no ha tingut cap cost econòmic ni qualsevol tipus de contraprestació", ha indicat Costa, que ha animat a Fuster "a arribar on vulgui, al Suprem, al Constitucional o al Tribunal Europeu, a veure si algú li fa cas".

stats