Política 11/11/2017

El Pi tria Melià per pilotar Palma

El secretari general autonòmic n’agafa les regnes amb la mirada posada en el 2019

Ara Balears
2 min
El nou president d’El Pi a Palma, Josep Melià, saluda rls companys de partit durant el congrés que va tenir lloc ahir.

PalmaProposta per les Illes, El Pi, va renovar ahir la junta local del partit a Palma i va triar com a nou president de la formació Josep Melià, que s’ha marcat com a objectiu obtenir representació municipal en les properes eleccions locals.

Josep Franco va ser designat secretari; Toni Fuster i Carles Cabrera, vicepresidents, i María José Bonnín, tresorera de la formació, segons va informar El Pi en un comunicat recollit per Efe.

Objectiu: entrar a Cort

Amb aquesta renovació, l’organització s’ha establert com a objectiu definir les línies estratègiques per poder obtenir representació a l’Ajuntament de Palma en el pròxim mandat.

“Volem connectar amb la ciutadania, escoltar les seves problemàtiques i peticions per poder trobar-hi solucions”, va assegurar Melià.

El nou president d’El Pi palmesà, que també és secretari general de la formació a escala autonòmica, considera Palma “fonamental” per consolidar el projecte del partit, “centrat en els problemes reals dels ciutadans”.

“La defensa del petit i mitjà comerç és una prioritat absoluta, volem prioritzar la cultura de l’autenticitat i no de la franquícia”, va manifestar.

Lloguer vacacional

Melià va posar un exemple de les polítiques municipals que, en opinió seva, no funcionen. “L’equip de govern de Cort no té un projecte clar sobre el lloguer turístic, un fet que afecta, i molt, l’economia de la ciutat”.

Per la seva banda, el president d’El Pi a les Balears, Jaume Font, va destacar l’aposta “molt potent” del partit per Palma: “Hi queden moltes coses per fer, arribar a tothom”, va indicar. I és que la implantació a les barriades de Ciutat és una assignatura pendent que tenen.

Amb aquest nou procés de renovació dels comitès municipals d’El Pi, la formació vol augmentar força la seva presència en el conjunt de l’Arxipèlag i consolidar i millorar els resultats de les eleccions de 2015.

stats