Política 20/04/2019

El Pi reclamarà a l'Estat que millori de manera immediata la situació de les forces de seguretat a les Illes

"Necessitam més seguretat en aquesta terra, més jutges i jutgesses que quedin aquí i no hi hagi tanta rotació", ha assegurat el president de la formació

Ara Balears
1 min
El Pi reclamarà a l'Estat que millori de manera immediata la situació de les forces de seguretat

PalmaEl candidat al Congrés dels diputats per El Pi, Joan Miralles, reclamarà a l'Estat que millori de manera "immediata" la situació de les forces i cossos de seguretat a les Illes. En aquest sentit, el president de la formació, Jaume Font, ha reivindicat la necessitat de tenir presència a Madrid per aconseguir que l'Estat cobreixi totes les places vacants que hi ha tant a la Policia Nacional com a la Guàrdia Civil i els jutjats. "Necessitam més seguretat en aquesta terra, més jutges i jutgesses que quedin aquí i no hi hagi tanta rotació, més inversió als quarters i als jutjats", ha sentenciat Font.

A més a més, els regionalistes consideren que és necessària una major coordinació entre els cossos de seguretat de l'Estat i les policies locals, fet que podria suposar una passa cap a un model policial propi amb actuacions conjuntes i direcció compartida i coordinada.

stats