Política 29/01/2019

El Pi reclama la internalització dels serveis informatius d'IB3

Jaume Font ha lamentat que la situació dels treballadors continuï igual al final de la legislatura

M.ll.
1 min
El portaveu del Pi, Jaume Font.

PalmaEl portaveu d'El Pi, Jaume Font, ha reclamat la internalització dels serveis informatius d'IB3 i ha lamentat que, malgrat que la legislatura arriba al final, la situació dels treballadors de l'ens públic continua igual.

Font ha assenyalat que tots els partits han "fracassat" en la defensa de l'estabilitat de la plantilla dels serveis informatius d'IB3. "Ara han arribat a un acord de mínims per a un any, però no s'han posat les bases per solucionar la situació", ha dit Font. "Què passarà després?", ha demanat.

El portaveu d'El Pi també ha recordat que el director de l'ens públic, Andreu Manresa, havia de comparèixer abans de Nadal per presentar l'estudi sobre la internalització dels serveis informatius, cosa que no ha fet.

Per part seva, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha indicat que "la comissió sobre el model audiovisual encara no ha finalitzat la seva feina" i ha recordat que "els llocs de feina quedaren garantits quan es varen licitar els informatius".

A més, Armengol ha defensat "la independència" dels actuals serveis informatius i ha aprofitat l'ocasió per retreure al PP la seva "manipulació" la legislatura anterior.

stats