Política 13/06/2020

El Pi renova els seus estatuts i dona força a l’executiva apostant per un lideratge cooperatiu

"Som un sentiment arrelat, profund, que defensa la seva terra i tots els que l'habiten, una força imprescindible, l'única que és 100% d'aquí"

Ara Balears
1 min
El Pi renova els seus estatus i dóna força a l’executiva apostant per un lideratge cooperatiu

PalmaEl Pi renovarà els seus estatuts i apostarà per un lideratge cooperatiu en el qual l'executiva de la formació serà la que tingui autonomia en la presa de decisions. Així ho han decidit aquest dissabte en la primera trobada congressual, en la qual han participat més d'un centenar d'afiliats.

L'equip redactor de la ponència d'estatuts -formada per Pere Soler i Miquel Quetglas per Mallorca, Joan Torres per Eivissa, José Cantallops per Menorca i Josep Franco com a coordinador de documents- ha rebut 54 esmenes. En aquest sentit, el president del congrés, Miquel Munar, ha explicat que "s'ha demostrat que El Pi és un partit viu, que els nostres afiliats estan engrescats i que, gràcies a les seves aportacions, podem enriquir el projecte".

Munar ha apuntat que "el que hem fet és renovar els estatuts de l'any 2017 per tal d'adaptar-los als nous reptes que se'ns plantegen". Segons el president del congrés, "les línies mestres del projecte no varien, som un sentiment arrelat, profund, que defensa la seva terra i tots els que l'habiten, una força imprescindible, l'única que és 100% d'aquí". Munar ha subratllat que "la trobada d'aquest dissabte ha disposat de totes les mesures de seguretat i d'higiene pel covid-19".

Dissabte vinent tindrà lloc la segona jornada de documents, en la qual es tancarà la ponència econòmica i política de la formació i que marcarà el nou full de ruta que s'aprovarà en el congrés del 27 de juny.

stats