Política 24/05/2019

El Pi proposa crear un districte tecnològic al polígon de Llevant per diversificar l'economia

El candidat a la batlia de Palma, Joan Melià, ha posat com a exemple el districte empresarial barceloní 22@

Ara Balears
1 min
Encaminats a culminar el districte cultural

PalmaEl candidat d'El Pi a la batlia de Palma, Josep Melià, ha proposat aquest divendres crear un nou districte tecnològic al polígon de Llevant amb l'objectiu de diversificar l'economia de la ciutat. "Volem un altre punt d'atracció d'empreses creatives, innovadores i del sector de la investigació que complementi el Parc Bit però que estigui al centre de Palma", ha dit Melià.

El regionalista ha posat com a exemple el districte empresarial barceloní 22@, una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona per transformar 200 hectàrees de sòl industrial del barri de Poblenou en un districte productiu innovador amb espais moderns per a la concentració estratègica d'activitats intensives en coneixement. El candidat també ha recordat que Mallorca té una bona connectivitat amb les principals capitals europees i una capacitat important d'atracció de talent i inversió. Per això, ha assegurat que "s'ha de potenciar el sector per fer nous projectes".

Joan Melià també ha aprofitat per parlar de cultura, afegint que s'han de potenciar iniciatives existents a l'illa, perquè "són agents determinants de transformació social". Per la seva banda, la número dos de la candidatura palmesana, Neus Sánchez, ha destacat que "es podrien habilitar locals d'assaig i creació teatral".

stats