Política 15/12/2020

El Pi demana "més contundència" a Armengol per frenar la pandèmia

Els regionalistes critiquen els partits que intenten treure rèdit polític de la situació

Maria Llull
1 min
Toni Amengual i Lina Pons a la seu d'El Pi

PalmaEl president d'El Pi, Antoni Amengual, i la portaveu del partit regionalista al Parlament, Lina Pons, han demanat aquest dimarts "més contundència" a Francina Armengol respecte de les mesures per frenar la pandèmia de covid-19 a les Balears i han criticat que hi hagi partits que intentin treure "rèdit polític" de la difícil situació actual. "Ahir va presentar unes mesures que podrien ser més contundents, perquè ens hi jugam molt i s'ha de ser valent", ha dit Amengual, qui s'ha mostrat preocupat perquè "el 2021 no hi hagi temporada si continuam així".

A més, Amengual ha demanat a la presidenta del Govern que es reuneixi "amb totes les forces parlamentàries" per prendre "decisions de consens" i que "s'acabin totes les discussions". "Basta mirar què fa Europa. Alemanya ha pres mesures contundents amb una incidència més baixa que Mallorca. Aquí veim que el transport públic va ple, mentre que no es pot entrar als bars i als centres comercials hi pot haver molta de gent", ha comentat el president regionalista.

Per la seva banda, Pons ha fet una crida a la ciutadania, que, segons la portaveu, "ha de ser dràstica i autolimitar-se". "Hem de procurar restringir-nos, perquè ara no és moment de festes", ha indicat.

stats