Política 07/01/2019

El Pi de Palma denuncia “la precarietat i l’abandonament” dels Bombers

Josep Melià s’ha reunit amb els representants del cos després dels darrers incendis a Ciutat i les queixes dels treballadors

J. R.
1 min
El president d'El Pi a Ciutat, Josep Melià, davant un parc de bombers.

PalmaEl president d'El Pi de Palma i previsible candidat regionalista a la batlia, Josep Melià, s'ha reunit aquest dilluns amb els Bombers de la ciutat. Melià ha volgut denunciar “la precarietat” que pateix el cos i que “en posa en perill la seguretat quan efectua els seus serveis”. La formació s’ha reunit amb els seus representants després dels darrers incendis que hi ha hagut a Ciutat i la manca de mitjans denunciada pel cos.

Segons ha informat El Pi de Palma en un comunicat, Josep Melià, que ha recollit les reivindicacions dels Bombers després que aquests fessin públiques la setmana passada les seves queixes, ha recordat que “els Bombers de Palma han denunciat les seves mancances des del seu trasllat a l’actual parc, que va ser el 2011 durant el mandat de Mateu Isern.” A més, “avui dia encara no s’han solucionat ni la reposició d’efectius ni la renovació de material ni l’adequació de les instal·lacions tenint en compte les peticions dels mateixos bombers”, ha assegurat.

Melià ha qualificat de “vergonya” la situació, sobretot després dels darrers sinistres i de la problemàtica amb l’escala d’incendis. En aquest sentit, Melià, ha explicat que la compra de l’autoescala ja va ser aprovada l’any 2017 pel Consell de Capitalitat i s’havia d’adquirir el 2018 i ara Noguera anuncia que la compraran aquest any, això és intolerable”. Per això, el líder dels regionalistes a Ciutat ha acusat l'equip de govern de Cort de “desídia” i ha reclamat una inversió en material i en manteniment i reforma dels parcs de bombers de la ciutat.

stats