Política 22/05/2019

El Pi de Palma vol passar dels 170 autobusos actuals a 270

Melià: "Assegurarem el caràcter públic de l'EMT renovant la concessió de les línies urbanes en la pròxima legislatura perquè aquesta concessió acaba el 2024"

Ara Balears
1 min
El Pi de Palma vol passar dels 170 autobusos actuals a 270

PalmaEl candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, ha afirmat que vol augmentar amb prop d'un centenar d'autobusos l'actual flota de l'EMT, passant dels 170 als 270 en els pròxims cinc anys. Aquest increment, segons ha explicat el candidat, "millorarà el servei i facilitarà la mobilitat a Ciutat, una de les principals preocupacions dels ciutadans". El candidat d'El Pi ha deixat clar que "també implicaria ampliar 20 línies més de les 30 que ja existeixen i equiparar-nos a ciutats amb una mida similar a la nostra, com Màlaga."

Josep Melià ha comentat que amb aquesta proposta també "es crearan nous llocs de feina, perquè comportarà un increment important de la plantilla i una inversió en la modernització dels equips, programes i aplicacions informàtiques per dotar amb qualitat al servei". A més, ha recordat que "assegurarem el caràcter públic de l'EMT renovant la concessió de les línies urbanes en la pròxima legislatura perquè aquesta concessió acaba el 2024".

En aquest sentit, Melià, que aquest dimecres ha fet un recorregut per Palma amb un dels autobusos de l'EMT acompanyat per la número dos de la candidatura, Neus Sánchez, ha assenyalat que "rescatarem com a servei públic de l'EMT el tren i el bus turístic". Una de les altres propostes en mobilitat de la formació és renovar les instal·lacions de les cotxeres, després de 20 anys de deteriorament, i garantir un aparcament per als treballadors decent i mesures de seguretat.

stats