Política 07/06/2018

El Pi de Palma demana retirar la prohibició del lloguer turístic de Noguera

Els regionalistes s'oposen al projecte de zonificació i asseguren que "incompleix la Llei de turisme"

Jaume Ribas
1 min
Josep Melià el registre de Cort.

Palma"La prohibició total és el que va fer Bauzá i el PP; hem anat de la prohibició de Bauzá a la prohibició de Noguera", això és el que ha assegurat el president i previsible candidat d'El Pi de Palma, Josep Melià. Els regionalistes han presentat aquest dijous les seves al·legacions al projecte de zonificació turística de Ciutat aprovat per l'equip de govern que dirigeix Antoni Noguera.

Melià ha demanat més estudis perquè la proposta de l'equip de govern "s'adapti a la realitat de Palma": "estam d'acord amb la zonificació i la regulació, però no a prohibir-ho tot", ha afirmat Melià. Així mateix, el dirigent regionalista ha comentat que és "una fal·làcia" que la proposta de l'equip de govern afavoreixi l'accés a l'habitatge.

Josep Melià creu que el lloguer turístic és "una realitat en una ciutat eminentment turística com Palma" i demana una regulació "seriosa" que es basi en criteris "jurídics i urbanístics". El Pi no té representació a l'Ajuntament de Palma, però la proposta del govern d'esquerres és pública i qualsevol persona hi pot presentar al·legacions.

stats