Política 21/02/2020

El Pi d'Inca reclama un congrés extraordinari del partit abans de l'estiu

Lamenten la decisió de Jaume Font, a qui agraeixen l'ajuda i dedicació

Ara Balears
1 min
Josep Melià i Jaume Font el passat 12 de febrer, quan Font convocà els mitjans per fer pública la seva dimissió. / I. VELÁZQUEZ

PalmaEl comitè local d'El Pi d'Inca ha demanat un congrés extraordinari del partit abans de l'estiu per renovar els òrgans de direcció i incorporar cares noves, segons ha informat mitjançant un comunicat. La formació s'ha reunit aquest dijous vespre per decidir la seva posició després de l'anunci de dimissió del president dels regionalistes, Jaume Font, l'11 de febrer. El comitè local ha lamentat la decisió de Font, encara que ha manifestat respecte absolut cap a la seva decisió i li agraeix l'ajuda i dedicació al partit.

La formació considera imprescindible que siguin tots els afiliats els que decideixin el futur del partit i aposta per una renovació dels òrgans de direcció i la millora dels seus estatuts per dotar-los de més contingut i precisió, explica la formació en un comunicat.

"El Pi necessita incorporar noves cares i ampliar les bases per tirar endavant el seu projecte i aconseguir l'objectiu de ser determinant". Així ho ha manifestat Pere Soler, president d'El Pi Inca.

stats