Política 17/09/2018

El Pi acusa Armengol de poc rigorosa amb la negociació del REB

El portaveu del grup, Jaume Font, reclama més transparència i s'indigna: "Les més de 80 entitats que han signat per un nou REB se n'assabentaran demà?"

S. Vidal
1 min
.

PalmaEl Pi recorda que fa dos mesos que hi hauria d'haver un nou Regim Especial per a les Illes Balears per tal que pogués entrar en vigor el pròxim 1 de gener i critica per poc rigorosa la negociació del Govern d'Armengol amb el de l'Estat. En cas que la presidenta anunciàs el REB durant el debat de política general d'aquest dimarts, "ens han enganat com a xinesos, a uns i a altres", assegura el portaveu d'El Pi, Jaume Font.

El grup parlamentari critica la manca de transparència en el procés de negociació: "Si un avança, ha d'avisar els mateixos a qui va convocar", ha dit, tot recordant les "més de 80 entitats" que varen signar per reclamar el REB al govern de l'Estat. "Jo no ho faria així. Un torna gran quan comparteix i torna petit quan s'ho vol menjar tot", ha criticat, i ha apuntat que el 75% del descompte de transport negociat en els pressupostos "el va aprovar el govern del PP gràcies a l'exigència de les Canàries".

stats