Política 20/11/2017

X. Pericay: "Què més ha de passar perquè Barceló dimiteixi?"

El portaveu de Ciutadans al Parlament torna a qüestionar el vicepresident del Govern i l'"adoctrinament a les escoles"

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu, Xavier Pericay al Parlament

Palma"Quantes crisis han de tenir les conselleries de MÉS perquè Barceló se senti responsable?", s'ha qüestionat el líder de Ciutadans (Cs), Xavier Pericay, que aquest dimarts reclamarà al Parlament la dimissió del vicepresident del Govern.

Pericay ha reiterat la pregunta sobre l'"adoctrinament" a les escoles , una qüestió sobre la qual també demanarà al ple d'aquest dimarts a la presidenta del Govern, Francina Armengol, per plantejar-li si la seva confiança en Biel Barceló "continua inalterada" després que la directora general de Turisme, Pilar Carbonell, cessàs després de ser imputada en el cas Cursach".

El diputat de C's ha recordat que ja va demanar a Armengol per aquesta confiança quan va ser destituït com a director general de l'Agència de Turisme de Balears (ATB) Pere Muñoz, imputat en el cas dels contractes, també de presumpta corrupció.

Segons el parer de Pericay, el vicepresident està arrossegant una "ombra permanent d'ineficàcia en la gestió i, sobretot, l'ombra de corrupció que plana a partir del cas dels contractes i d'altres casos que s'hi han afegit".

A més, el líder de C's ha tornat a qüestionar el paper de Podem, que, ha augurat, "no forçarà la destitució de Barceló malgrat que el seu paper és determinant per conformar la majoria parlamentària per aprovar els propers pressupostos".

D'altra banda, Pericay ha explicat que en el ple defensarà la retirada del projecte pressupostari del Govern perquè, encara que celebra l'increment de les polítiques socials, posa de manifest una gestió ineficient. "L'increment es malbarata en la gestió", ha dit.

stats