Política 24/01/2019

Pericay nega contactes entre Ciutadans i Bauzá

El portaveu de la formació taronja assegura que ningú del seu partit ha contactat amb l'expresident perquè s'incorpori a la formació

Ara Balears
1 min
Xavier Pericay en la seva presentació amb Pep Lluis Bauzá

PalmaEl portaveu de Ciutadans a les Illes Balears, Xavier Pericay, ha manifestat aquest dijous la seva sorpresa per la decisió de l'expresident balear José Ramón Bauzá de deixar el PP i de renunciar a l'acta de senador i ha assegurat que ningú del seu partit ha contactat amb ell perquè s'incorpori a la formació, segons informa l'agència Efe.

"Des del punt de vista oficial del partit, que jo sàpiga, a l'executiva això no s'ha planejat mai. Tampoc ningú m'ha plantejat res a mi", ha declarat Pericay als mitjans al Parlament, preguntat per un possible apropament de Bauzá a Ciutadans. "No hi ha hagut cap contacte", ha insistit.

Pericay s'ha mostrat respectuós amb la decisió de l'expresident i ha comentat que els arguments que expressa en la carta on va anunciar la seva baixa de militància del PP "poden ser coherents".

Quant a la coincidència d'alguns dels arguments de la carta amb els de Ciutadans, ha precisat que "hi ha coincidència de postulats, des d'abans que els posàs en marxa Bauzá com a president" i ha recordat que Ciutadans "va néixer el 2005 amb criteris molt clars pel que fa a la seva posició davant el nacionalisme, la immersió lingüística i la defensa del bilingüisme", i a la denúncia de l'adoctrinament a les aules. "No hi ha hagut cap canvi per part nostra", ha insistit el portaveu de Ciutadans.

stats