Política 24/08/2018

Pericay: "Balears s'ha convertit en una sucursal de la Catalunya independentista"

El portaveu de Cs de Balears denuncia que “la degradació de l'espai públic està adquirint nivells alarmants"

Ara Balears
1 min
Xavier Pericay, en una imatge d'arxiu d'ARA Balears.

PalmaXavier Pericay, portaveu de Ciutadans de Balears, ha reaccionat amb vehemència a l'aparició a Palma i Manacor de pancartes en què es commina la Guàrdia Civil a abandonar les Illes. “Les pancartes en les quals s'acusa la Guàrdia Civil d'exercir la tortura i s'insta a fer-la fora dels anomenats 'Països Catalans' demostren fins a quin punt les Balears s'han convertit en una sucursal de la Catalunya independentista”, ha dit.

“La degradació de l'espai públic està adquirint nivells alarmants”, ha indicat Pericay, qui ha afegit que “ja no són només les accions contra el turisme o la permissivitat amb el delicte en els casos de venda ambulant o ocupació de cases; ara el focus està posat en la Guàrdia Civil i les seves famílies, i el pitjor és que les institucions callen, o pitjor encara, s'emparen en la llibertat d'expressió, igual que feren amb Valtonyc, per excusar aquestes accions”.

Així mateix, el portaveu de Cs de Balears ha denunciat l'actitud dels governs del Pacte davant aquestes situacions. “Per desgràcia, els governs de les institucions balears, amb la seva simpatia, condescendència o equidistància respecte del procés independentista català ens han duit aquest malestar”, ha indicat Pericay.

Finalment, el portaveu de Cs de Balears ha insistit que “ara els ciutadans ja saben què ens espera, corregit i augmentat, els pròxims anys si aquests partits continuen governant; a les seves mans està impedir-ho amb els vots”.

stats