Política 31/12/2019

Pere Joan Pons: "El més urgent és el desplegament del REB"

El diputat socialista ha recordat que "la governabilitat és cosa de tots"

Ara Balears
1 min
Pere Joan Pons Sampietro: “Es tractará un nou model de finançament, però això ja és un segon estadi”

PalmaUn dia després de conèixer el programa de govern presentat per Pedro Sánchez, el diputat socialista Pere Joan Pons ha assegurat, en el programa Al Dia IB3, que "el més urgent és el desplegament del REB" i que després ja es treballarà per un nou sistema de finançament. "És un bon acord", ha assegurat Pons, qui també ha remarcat que es tracta d'un acord d'investidura i de legislatura i això és "un marc molt positiu per as pròxims anys".

El diputat socialista ha dit que hi ha l'empremta balear a l'acord de govern i s'ha mostrat optimista pel fet que la majoria de les mesures presentades es duguin a terme. "Ens hem de felicitar per mesures que inclou el programa com la creació d'una llei canvi climàtic, i en aquest sentit hem de recordar que aquí a les Balears hem estat pioners", ha dit.

Sobre la possibilitat que hi hagi investidura, Pons s'ha mostrat optimista ("10 sobre 10") i ha recordat que la governabilitat és cosa de tots. A més, ha assegurat que al partit estan molt il·lusionats, ja que es tracta d'un projecte "amb una profunda dimensió social".

stats