Política 21/04/2019

Els ministres Pedro Duque i Reyes Maroto participaran aquesta setmana en la campanya electoral del PSIB

Els candidats Pere Joan Pons i Susanna Moll s'han reunit al Molinar per preparar la recta final del 28-A

Ara Balears
1 min
Els candidats del PSIB Susana Moll i Pere Joan Pons amb el seu equip al Molinar

PalmaEl candidat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, i la candidata al Senat, Susanna Moll, han reunit l’equip de campanya al Molinar, a Palma, per fer balanç de la feina feta i per planificar el final de campanya electoral.

Pons ha avançat que aquest dilluns visitarà Mallorca el ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, mentre que dimarts serà a Eivissa la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto.

El candidat socialista demana una gran mobilització diumenge que ve “que faci possible la continuïtat d’un govern de Pedro Sánchez amb una majoria més àmplia”. En aquest sentit, Pons ha remarcat la necessitat de votar el Partit Socialista “per aprofundir en qüestions com l’augment del salari mínim, l’increment de les pensions, una aposta clara per la transició energètica, per més diàleg, més drets i més cohesió social”.

Els candidats han coincidit a remarcar que l'èxit de Pedro Sánchez a les urnes ha de ser "la primera passa perquè Francina Armengol continuï al capdavant del Govern el 26 de maig”.

stats