Política 13/04/2019

Biel Company: "Estam en la reconquesta i sabem que la podem fer"

El Partit Popular ha presentat aquest dissabte al matí al castell de Bellver les llistes al Parlament per Mallorca, Menorca i Eivissa

E. Navarro
1 min
Imatge de la presentació de les llistes del PP al Parlament, aquest matí al Castell de Bellver

PalmaEl Partit Popular ha presentat aquest dissabte al matí al castell de Bellver de Palma les llistes de la formació al Parlament per Mallorca, Menorca i Eivissa. Biel Company, cap de llista, ha dit que "hem combinat experiència amb joventut i renovació" en unes llistes "que reforcen els pilars del partit" i que estan fetes "mirant molt cap endins, però també amb referències de fora". En aquest sentit, ha destacat la incorporació de la professora de la UiB, Maria Antònia Garcia, com a número 4; i de la metgessa Isabel Borràs, com a número 8.

Company també ha explicat que per formar les llistes s’ha tingut en compte "el territori, però sobretot l'experiència". Ha subratllat el "reforç" de persones de Palma, amb la presència de la número 2, l'actual portaveu del PP a l'ayuntamiento de Palma, Marga Duran; i el número 3, el secretari general del PP, Toni Fuster.

"L’objectiu és guanyar les eleccions a aquesta esquerra que tenim avui i que s’ha dedicat a confrontar i ha cercat coses que duen a sembrar odi", ha defensat Company, qui ha afegit que "l’esquerra ha disposat de 4.000 milions d’euros més de pressupost en aquesta legislatura que no es veuen".

El cap de llista del PP al Parlament creu que els resultats de les eleccions seran positius, "ens ho marquen les enquestes i les nacionals; hi ha un gir cap al centredreta". "Nosaltres volem tornar a conquistar les institucions i per això venim al castell de Bellver, perquè volem tornar a conquistar el castell. Estam en la reconquesta i sabem que la podem fer", ha conclòs.

stats