Política 26/03/2019

El Parlament promourà la llei de la Reserva de la Biosfera de Menorca

Es tracta d'una iniciativa del PP que vol garantir la dotació de recursos econòmics suficients per a l'execució d'inversions públiques

Ara Balears
1 min
A Menorca l’afecten els problemes derivats del canvi climàtic, com també la pujada del nivell de la mar.

PalmaEl ple del Parlament balear, el darrer de la legislatura, ha aprovat aquest dimarts per unanimitat la iniciativa del Partit Popular per promoure la llei de la Reserva de la Bioesfera de Menorca. La proposició no de llei ha tingut el suport de tots els partits, després que MÉS per Menorca hagi incorporat una esmena al text inicial.

A través d'aquesta llei, la Cambra manifesta el seu acord per tal de promoure la redacció d'una llei de la Reserva de la Bioesfera amb la major brevetat possible. El propòsit és garantir la dotació de recursos econòmics suficients per a la execució d'inversions públiques i incentius a l'activitat privada, amb la intenció de complir els objectius d'aquesta declaració. El Parlament, a més, expressa el seu reconeixement institucional als més de 25 anys de feina desenvoulupada d'ençà que l'illa disposa del reconeixement ambiental.

"Un reconeixement especialment dirigit a la societat menorquina que amb encert i esforç al llarg de moltes generacions ha sabut definir un model propi de desenvolupament on l'equilibri entre les activitats econòmiques, la cohesió social i la preservació del espais naturals, l'ha fet mereixedora de la distinció", recull l'esmena del menorquinistes.

stats