Política 11/12/2018

El Parlament celebra amb estudiants i activistes la Declaració dels Drets Humans

Es compleixen setanta anys de la proclamació de la carta de drets

Efe / J. R.
1 min
El president del Parlament, Baltasar Picornell, i el coordinador d'Amnistia Internacional, Paco Palacios

PalmaUn grup d'estudiants, de diputats i d'activistes d'Amnistia Internacional han llegit avui al Parlament de les Illes Balears trenta articles de la Declaració Universal dels Drets Humans proclamada ara fa setanta anys, el 1948, per celebrar-ne el Dia internacional.

L'acte ha tingut lloc a la sala de passes perdudes de la Cambra abans d'iniciar la sessió plenària d'aquest dimarts. En aquest acte, en què els participants han utilitzat les quatre llengües oficials de l'Estat, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha estat l'encarregada de llegir el primer article mentre que el president de la Cambra, Baltasar Picornell, ha llegit el darrer.

Picornell i el coordinador d'Amnistia Internacional a les Balears, Paco Palacios, han pronunciat un breu discurs.”Cap d'aquests drets es poden qüestionar” i “tots els éssers humans s'han de portar fraternalment: totes les persones, les unes amb les altres”, ha manifestat Picornell.

“Els drets d'aquesta declaració són inherents a tots els éssers humans, sense distinció de nacionalitat, de lloc de residència, de sexe, d'origen nacional o ètnic, de color, de religió, de llengua o de qualsevol altra condició”, ha reafirmat Picornell.

stats