Política 10/11/2018

El PSOE ratifica la candidatura de Francina Armengol

La secretària general del PSIB ha demanat l’ajuda de tota la militància socialista per consolidar el canvi a les Balears

Ara Balears
2 min
Francina Armengol, amb el president Pedro Sánchez.

PalmaEl PSOE ha ratificat aquest dissabte la candidatura de Francina Armengol en un Comitè Federal que ha tingut lloc a Fuenlabrada, Madrid. La presidenta balear es marca com a repte “consolidar el canvi a les Illes i les polítiques progressistes iniciades aquesta legislatura”. Segons ha explicat la formació socialista mitjançant un comunicat, Francina Armengol ha rebut el suport per a la seva candidatura del president del govern d’Espanya i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i ha agraït a tota la militància la seva confiança per fer possible que repeteixi com a candidata al Govern de les Illes Balears.

Proclamació de candidatures autonòmiques

Armengol ha participat posteriorment en l’acte de proclamació de les candidatures autonòmiques, juntament amb el secretari general i president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez, en el qual ha agraït també el suport del conjunt del Partit Socialista “per poder continuar liderant el canvi a les Balears”.

La secretària general ha explicat que “fa més de tres anys i mig que constatam que la política serveix per millorar la vida de la ciutadania i per transformar la realitat, tal com estam demostrant a les Balears des del diàleg i el consens”. Aquest temps ha servit, segons Armengol, per apostar per la igualtat entre homes i dones, per l’educació i la formació, per la cultura, per garantir més i millors drets sanitaris i socials, per garantir l’habitatge i, en definitiva, per tenir una societat amb més drets i amb feina digna i de qualitat”.

Quant al futur, la candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Govern ha avançat que “volem apostar per unes Illes que creixen però que redistribueixen la riquesa que es genera entre tots els ciutadans i ciutadanes, i per unes Illes mediambientalment sostenibles amb una aposta forta per la lluita contra el canvi climàtic i les energies netes, perquè volem un futur millor per als nostres ciutadans, ara que tenim un govern d’Espanya que ens acompanya en aquestes polítiques”.

Finalment, Amengol ha demanat l’ajuda de tota la militància socialista per consolidar el canvi a l'Arxipèlag, però sobretot “perquè us necessiten els ciutadans i ciutadanes de la nostra terra”.

La candidata del PSIB-PSOE ha rebut el suport, durant la proclamació d’aquest dissabte, del secretari general del PSOE i president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez; la secretària d’Organització dels Socialistes de les Balears, Silvana González, i els membres del Comitè Federal per les Balears com són Francesc Antich, María José Camps, Antonio Pareja i Sílvia Cano.

stats