Política 20/05/2019

El PSOE vol crear un paquet promocional del port de Maó que es complementi amb l’oferta cultural

Bel Oliver ha assegurat que "és necessari crear un paquet turístic per promocionar-lo als mercats emissors interessats en el patrimoni, la cultura i el paisatge únic de Menorca”

Ara Balears
2 min
El PSOE vol crear un paquet promocional del Port de Maó que es complementi amb l’oferta cultural

PalmaLa secretària d’Estat de Turisme, Bel Oliver, ha visitat aquest dilluns dematí el port de Maó i ha traslladat “la total col·laboració per part de la Secretaria d’Estat de Turisme amb les administracions de Menorca per fer una feina conjunta entorn de la promoció del producte turístic diferenciat que només podem trobar a l’illa, com, per exemple, el port de Maó”. En aquesta línia, ha afegit que “és necessari crear un paquet turístic per promocionar-lo als mercats emissors interessats en el patrimoni, la cultura i el paisatge únic de Menorca”, cercant un tipus de turista que “respecti els nostres valors i la idiosincràsia d’aquesta terra”.

Per la seva banda, la candidata a la presidència al Consell Insular, Susana Mora, ha posat de manifest que “per al Partit Socialista el turisme és un dels pilars fonamentals per a la nostra economia”, i per aquest motiu, “hem de continuar fent feina per millorar les urbanitzacions turístiques, modernitzar la planta d’allotjament i crear producte de qualitat, diferenciat com a destinació, que ajudi a la desestacionalització de l’economia local”.

Amb tot, “es tracta d’impulsar la coordinació institucional per tal de fer confluir les distintes iniciatives en un mateix paquet promocional que, de manera comprensiva, expliqui el port com un conjunt aprehensible en un viatge de curta estada”. Per la seva banda, el candidat a l’Ajuntament de Maó, Héctor Pons, ha destacat “l’objectiu de potenciar l’activitat activitat econòmica, turística i comercial del port, així com les possibilitats d’oci i recreatives”. També ha explicat la proposta perquè les diferents administracions es coordinin per promocionar el port de Maó com a producte unitari, que englobi tots els atractius disponibles, turístics, comercials i de restauració.

En aquest sentit, la candidata del Castell, Juana Escandell, ha afegit que “volem facilitar l’accés al port i la mobilitat interior amb una proposta que consisteix a connectar Cala Figuera amb Cala Corb a través d’una passarel·la per a vianants”. Amb totes aquestes mesures, els socialistes volen potenciar el port de Maó com un dels principals atractius de la ciutat de Maó i de Menorca.

stats