El PSOE guanyaria les eleccions generals i Vox entraria al Congrés de Diputats per primera vegada

Segons una enquesta de GESOP per a 'El Periódico', Sánchez no sumaria amb Podem per obtenir la majoria absoluta

El PSOE guanyaria les eleccions generals, segons una enquesta de GESOP publicada per ' El Periódico'. El partit de Pedro Sánchez no aconseguiria la majoria absoluta ni sumant amb Podem, que es quedaria amb 48-50 escons. Els socialistes n'obtindrien entre 106 i 109. El PP de Pablo Casado seria la segona força en escons, i n'obtindria entre 89 i 93, i Ciutadans, tercera força, tindria entre 73 i 75 diputats.

Tot i que la segona posició en escons seria per als populars, hi hauria un empat tècnic en vots entre el PP i Ciutadans. El partit d'Albert Rivera aconseguiria el 21,8% dels vots, 5 dècimes per sobre del 21,3% que obtindria la formació de Pablo Casado. Per primera vegada, el partit d'extrema dreta Vox obtindria representació a la cambra baixa amb entre 3 i 5 diputats. 

Pel que fa als partits independentistes, ERC augmentaria la presència al Congrés de Diputats i passaria de 9 diputats a 13 o 14. El PDECat, per la seva banda, hi disminuiria la representació i perdria entre 2 i 3 diputats, i quedaria amb 5 o 6.