El PSOE guanya entre els residents de les Balears que han votat des de l'estranger

Els socialistes han obtingut el 26,9% dels 1.108 vots

El PSOE també ha guanyat entre els ciutadans de les Balears que han votat des de l'estranger. Els socialistes han obtingut el 26,9% dels 1.108 vots emesos pels residents a les Illes Balears que han participat en les eleccions generals a través del vot per correu.

La Junta Electoral Provincial ha fet aquest dimecres el recompte dels vots dels ciutadans inscrits en el Cens d'Espanyols Residents Absents (CERA). D'aquesta manera, 299 vots han estat per a la candidatura socialista, mentre que la segona més votada ha estat la llista d'Unides Podem, amb 209 vots.

En tercer lloc ha quedat el PP, amb 179 vots. El segueix Ciutadans, amb 138 vots. Per darrere queda Vox, amb 128, i tanca la fila Veus Progressistes, amb 74 vots.

Aquests resultats no alteren el repartiment d'escons derivat del recompte de vots presencials de diumenge, que es mantenen en 3 per al PSOE, 2 per a Unides Podem i 1 tant per a Ciutadans com per al PP i Vox.

La Junta Electoral Provincial continua aquest dimecres revisant els vots que no es van comptabilitzar per si presenten dubtes sobre la seva validesa. Està previst que, quan conclogui aquest procés, elevi els resultats a definitius.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF