Política 13/06/2019

El PSOE desmenteix que hagi proposat Alfonso Molina com a coordinador de l'Ajuntament d'Eivissa

Els socialistes asseguren que en cap moment de la negociació de govern amb Unides Podem s'ha posat damunt la taula aquest nomenament

Ara Balears
1 min
El port d'Eivissa, en una imatge d'arxiu

PalmaL'Agrupació Socialista d'Eivissa ha desmentit aquest dijous que hagi proposat a Unides Podem el nomenament d'Alfonso Molina com a coordinador de l'Ajuntament de Vila durant les negociacions que s'estan duent a terme entre les dues formacions, negant així una informació publicada en un mitjà. En aquest sentit, segons han informat en un comunicat, els socialistes lamenten que s'hagi posat el focus damunt una persona que és un afiliat del partit i que forma part de l'equip negociador: "Ara es veu immers en una polèmica artificial i injusta per haver acceptat desinteressadament aquest encàrrec del partit", han explicat.

El PSOE també ha criticat que "algú hagi decidit convertir en notícia el que no és", facilitant a un mitjà de comunicació una informació que consideren "esbiaixada" i que ha desenfocat la realitat de les negociacions entre les dues formacions. A més, han afegit que des d'aquest dimecres dematí, Unides Podem té una proposta d'acord damunt la taula i que encara no els han contestat. També reiteren que en cap cas s'inclou el nomenament d'Alfonso Molina per a cap càrrec de responsabilitat de l'Ajuntament.

stats