Política 04/04/2019

El PSOE Menorca fa campanya amb l'absència del PP als debats electorals

El PP Menorca anuncià la seva decisió en considerar que IB3 va emetre una notícia falsa arran del debat sobre es Castell

Iván Martín
1 min

MaóEl PSOE Menorca ha començat aquest dijous a escalfar la campanya electoral amb la difusió d'un vídeo de 25 segons en el qual acusa directament el Partit Popular de no defensar els interessos dels menorquins. Els socialistes han aprofitat l'absència del PP en els debats organitzats per IB3 per recordar a l'electorat que la formació conservadora ha rebutjat estar-hi present. En concret, els populars no s'han presentat als debats que la radiotelevisió pública tenia previst emetre sobre els municipis del Migjorn, Ferreries, Alaior, Sant Lluís, Maó i Ciutadella, així com del Consell Insular de Menorca.

El PP Menorca anuncià la seva decisió en considerar que IB3 va emetre una notícia falsa arran del debat sobre el municipi del Castell. Segons els populars, la televisió va emetre posteriorment un vídeo de resum en el qual, segons ells, una frase "fora de context" pronunciada pel seu representant, Dionisio Martí, es va difondre intencionadament. La decisió de boicotejar els debats es va prendre després de comprovar que IB3 no informà l'opinió pública del comunicat de denúncia de la formació.

El comunicat que acusava IB3 de no rectificar, demanar disculpes ni esborrar el contingut de la suposada notícia falsa de les xarxes socials. Els populars hi van emprar termes com desinformació, confusió, manipulació i falta de rigor. Per la seva banda, el director general d'IB3, Andreu Manresa, va titllar l'acusació del Partit Popular "d'ofensa a la dignitat dels treballadors i d'IB3". Manresa va admetre que es van equivocar i que l'error es corregí i es publicà una nova informació una altra informació amb la rectificació.

stats