Podem creu que el possible pacte del PSOE amb Ciutadans perjudicaria el Govern de les Illes

La formació morada ha fet una perfomança amb unes cartes de tarot fictícies

El candidat al Govern de les Illes per Podem,  Juan  Pedro  Yllanes, ha valorat el resultat del debat d'aquest dilluns a TVE i ha mostrat la seva preocupació en cas que es faci realitat el pacte entre PSOE i Ciutadans, una possibilitat que espera que el president del govern Pedro Sánchez desmenteixi en el debat televisiu d'aquesta nit a La Sexta. " Esper  que Pedro Sánchez  tingui  la valentia de dir en el debat d'aquesta nit que no pactarà amb Ciutadans i que no  se'n  vagi amb el candidat favorit de l'I bex 35 ", ha assenyalat.

El pacte estatal dels socialistes i la formació taronja, segons el candidat de Podem, afectarà directament les Illes Balears: "Correrem el perill  que  arribin ordres de Madrid  perquè  es pugui cercar un govern més inclinat a la dreta". Aquesta és una opció que, per a Yllanes, llançaria per terra la feina feta pels Acords pel Canvi.  Yllanes  també ha assenyalat que per a Podem "resulta  improcedent  donar suport a un govern del PSOE i Ciutadans".

Les candidates Antònia Jover i Lucia Muñoz han participat en la performança en què s'escenificava, amb unes cartes de tarot fictícies, què li espera a la ciutadania si governen els tres partits de dretes. " Demanam  el vot per a Unides Podem, que és la força progressista, ecologista i feminista que realment garanteix un futur als nostres fills i filles", ha dit Antònia Jover.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF