Política 23/04/2019

Podem creu que el possible pacte del PSOE amb Ciutadans perjudicaria el Govern de les Illes

La formació morada ha fet una perfomança amb unes cartes de tarot fictícies

Maria Fuster
1 min
Performance amb cartes de tarot fictícies sobre qui guanyarà les eleccions  l'A-28

PalmaEl candidat al Govern de les Illes per Podem, Juan Pedro Yllanes, ha valorat el resultat del debat d'aquest dilluns a TVE i ha mostrat la seva preocupació en cas que es faci realitat el pacte entre PSOE i Ciutadans, una possibilitat que espera que el president del govern Pedro Sánchez desmenteixi en el debat televisiu d'aquesta nit a La Sexta. "Esper que Pedro Sánchez tingui la valentia de dir en el debat d'aquesta nit que no pactarà amb Ciutadans i que no se'n vagi amb el candidat favorit de l'Ibex 35", ha assenyalat.

El pacte estatal dels socialistes i la formació taronja, segons el candidat de Podem, afectarà directament les Illes Balears: "Correrem el perill que arribin ordres de Madrid perquè es pugui cercar un govern més inclinat a la dreta". Aquesta és una opció que, per a Yllanes, llançaria per terra la feina feta pels Acords pel Canvi. Yllanes també ha assenyalat que per a Podem "resulta improcedent donar suport a un govern del PSOE i Ciutadans".

Les candidates Antònia Jover i Lucia Muñoz han participat en la performança en què s'escenificava, amb unes cartes de tarot fictícies, què li espera a la ciutadania si governen els tres partits de dretes. "Demanam el vot per a Unides Podem, que és la força progressista, ecologista i feminista que realment garanteix un futur als nostres fills i filles", ha dit Antònia Jover.

stats