El PSIB poleix la maquinària electoral "per ser el partit més votat a Mallorca"

El Consell Polític de la Federació dels Socialistes de Mallorca ha nomenat Miquel Àngel Coll responsable de la campanya electoral

El Consell Polític de la Federació dels Socialistes de Mallorca s'ha reunit aquest dimarts per donar el  sus  a la campanya electoral i polir la maquinària "per ser el partit més votat de Mallorca", segons ha explicat la  secretària  general de la formació política a l'illa,  Mercedes  Garrido.

Durant la reunió s'ha aprovat el  Comitè  Electoral, coordinat pel secretari d'organització, Miquel Àngel Coll, que  tindrà l'encàrrec de preparar i dirigir la precampanya i la campanya electoral. Cadascuna de les agrupacions triarà l'equip que ha d' afrontar  les eleccions del  pròxim mes  de maig al  Parlament , als consells i als ajuntaments.

"Ens trobam en una carrera  de fons per arribar amb el partit totalment preparat per guanyar les eleccions. Som una de les forces amb més  projecció  pública. Tenim la capacitat de poder fer bones candidatures  en l'àmbit local  i ser la força més votada a Mallorca. Aquest és el nostre objectiu i per això hem de fer feina", ha explicat Garrido.

La  responsable  de Territori del Consell de Mallorca ha dit que "mentre alguns estan immersos en guerres de banderes i demagògies, nosaltres  estam  preparats per revalidar les majories d'esquerres i continuar governant aquesta terra per continuar definint la Mallorca que volem per al futur, perquè encara ens queda molt per fer".

El Consell P olític també ha tractat del tema de les primàries, en aquest cas al Consell de Mallorca i als municipis de més de 20.000 habitants: Calvià, Marratxí, Palma, Llucmajor, Manacor i Inca. El procés, que dilluns va ser aprovat pel PSIB, s'iniciarà el 2 de gener de 2019.

El PSIB escalfa motors per a les eleccions

A més, en la reunió s'ha aprovat una  resolució  per donar suport a les víctimes  de les inundacions de Sant Llorenç i a tot el moviment de voluntariat que de manera molt  altruista  es va posar al  capdavant  de l'ajuda, segons ha explicat Garrido.

En el text de la proposta, els socialistes han destacat la "qualitat humana en la resposta a la tragèdia" des del primer moment, quan la societat mallorquina "s'ha implicat en les tasques de recuperació de la normalitat a la zona", per la qual cosa han manifestat "el més profund agraïment i orgull de comprovar que, davant l'adversitat, la generositat ha estat la resposta".

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF