Política 17/07/2019

El PSIB ja pensa en les eleccions del 2023

L'executiva socialista ha ratificat el nomenament de Sílvia Cano com a portaveu del grup parlamentari amb Pilar Carbonero com a portaveu adjunta

Maria Llull
1 min
Un moment de la reunió de l'executiva dels socialistes d'aquest dimecres.

PalmaEl PSIB ja pensa en les eleccions del 2023, encara que aquesta legislatura just acaba de començar. El portaveu dels socialistes, Iago Negueruela, ha explicat aquest dimecres que el partit es posa a "treballar ja" per guanyar els pròxims comicis i que aquest serà un dels principals reptes de futur del PSIB".

Ens posam a fer feina ja des del minut 1 de la legislatura per guanyar les eleccions del 2023, perquè aspiram a continuar fent història i a governar 12 anys seguits", ha dit Negueruela després de la reunió de la comissió executiva permanent del PSIB.

A més, l'executiva ha confirmat que la diputada Sílvia Cano serà la portaveu del grup parlamentari socialista i que Pilar Carbonero en serà la portaveu adjunta. Negueruela ha destacat que Cano "coneix el funcionament de la Cambra a la perfecció" i que "és un referent en feminisme". "Estam convençuts que farà una tasca extraordinària al capdavant del grup parlamentari en una legislatura en la qual serà més necessari que mai el diàleg, el pacte i el consens per arribar a acords, ja que tenim un Parlament molt plural", ha comentat.

stats