Política 20/11/2017

El PSIB considera que l'assumpció de responsabilitats del Govern és "històrica"

Segons Alcover, no existeix cap responsabilitat política de Barceló per les imputacions judicials de l'exdirectora general de Turisme Pilar Carbonell

Ara Balears
1 min

PalmaEl portaveu parlamentari del PSIB, Andreu Alcover, ha assegurat que no hi ha precedents d'un "episodi històric" en el qual un govern hagi assumit responsabilitats de manera tan àgil davant sospites de corrupció com l'actual Govern presidit per Francina Armengol.

"Per a l'oposició mai serà suficient", ha assenyalat Alcover respecte a les peticions de dimissió del vicepresident i conseller de Turisme, Biel Barceló, per la imputació en els casos Contractes i Cursach de diversos alts càrrecs del seu departament.

Segons Alcover, no existeix cap responsabilitat política de Barceló per les imputacions judicials de l'exdirectora general de Turisme Pilar Carbonell i de l'exdirector de l'Agència de Turisme de Balears Pere Muñoz, de qui ha assegurat que no estava sota el comandament del conseller.

"Qui en tenia la responsabilitat directa ha dimitit", ha insistit el portaveu socialista, que entén que no hi ha antecedents de tanta eficiència en la depuració de responsabilitats polítiques, encara que "sempre es pot demanar més", ha manifestat.

D'altra banda, el portaveu del PSIB ha retret les "incoherències" de les esmenes a la totalitat al projecte de pressupostos que aquest dimarts defensaran en el ple PP, El Pi i Ciutadans.

Respecte al PP, ha afirmat que, malgrat la seva oferta d'acord pressupostari a canvi de rebaixar els impostos, el líder popular, Biel Barceló, mai ha tingut intenció real d'arribar a un pacte que, a més, contradiu l'actuació del Govern del qual va formar part.

stats