Política 24/05/2018

PSIB: "El PP és un partit corrupte de principi a fi"

Iago Negueruela ha qualificat aquest dijous de "dia greu per a la democràcia"

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d?ARA Balears.

PalmaEl portaveu del PSIB-PSOE, Iago Negueruela, ha asseverat avui després d'haver-se conegut la sentència del cas Gürtel que "el PP és un partit corrupte de principi a fi" i, exemple d'això, és que "avui ha estat condemnat de forma molt clara".

El portaveu socialista ha qualificat aquest dijous de "dia greu per a la democràcia" després que s'hagi fet pública una sentència en la qual "veiem com el principal partit del govern és condemnat per corrupció".

Per això, Negueruela considera que Ciutadans, que pretén regenerar la vida democràtica, "hauria de valorar el seu suport a un govern el partit del qual ha estat condemnat per corrupció".

Negueruela ha considerat que la sentència, que és "duríssima, determina que el partit que governa a Espanya és un partit corrupte, i també el seu tresorer i molts dels seus dirigents".

El portaveu socialista ha recordat que "dia sí i dia també veim que dirigents del PP són condemnats per casos extraordinàriament greus de corrupció i mentrestant els populars busquen difuminar la realitat i difondre qualsevol assumpte sense abordar el principal: que és un partit corrupte de principi a fi".

Negueruela ha criticat i denunciat la situació del partit que governa Espanya amb el suport d'un altre partit de dretes, "que manté la corrupció del PP".

stats