Política 18/02/2019

El PP acusa de "manca de respecte institucional" els partits que no donin suport a Toni Fuster com a senador

La diputada Núria Riera acusa Pedro Sánchez de voler "vendre's com a víctima"

M.ll.
1 min
La diputada del Partit Popular, Núria Riera.

PalmaSi el PSIB no canvia el seu parer, el nomenament del secretari general del PP, Toni Fuster, com a senador autonòmic en substitució de José Ramón Bauzá comptarà només amb els vots a favor del PP. Els socialistes són els únics que han deixat la porta oberta a un vot afirmatiu, encara que a hores d'ara es decanten "per l'abstenció", segons ha comentat el seu portaveu, Andreu Alcover.

"El fet que els partits no donin suport al nomenament de Fuster és una manca de respecte institucional", ha dit la diputada del PP, Núria Riera, que ha comparegut aquest dilluns en roda de premsa. "El que no podem fer és tenir un reglament del Parlament només per a quan ens agradi", ha afegit.

Riera ha considerat positiva la convocatòria d'eleccions generals per al pròxim 28 d'abril per part de Pedro Sánchez, encara que ha criticat que l'encara president del govern espanyol es vulgui "vendre com a víctima". "Ha convocat les eleccions aquest dia perquè ho vol fer abans de desgastar-se. Ha posat el seu interès personal per damunt del de la majoria de la gent", ha dit la diputada popular.

stats