POLÍTICA
Política 14/08/2013

El PP fa rectificar el líder de Nuevas Generaciones a Sant Cugat

Ignacio Fuentes ha hagut de publicar una rectificació al seu Twitter en què reivindica ara que el PP "creu en el pluralisme" polític

Ara / Acn
1 min

BarcelonaDe la defensa de la il·legalització dels partits independentistes a la reivindicació del pluralisme polític i democràtic en menys de 24 hores. El PP a Catalunya ha amonestat i ha fet rectificar el president de Nuevas Generaciones a Sant Cugat del Vallès, Ignacio Fuentes Albesa, que ahir va advocar per respondre a la Diada de l'Onze de Setembre amb una "modificació de la llei de partits" per prohibir tota formació política que "atempti contra la unitat d'Espanya".

Fuentes Albesa ha reivindicat aquest dimecres al matí també des del seu Twitter que el PP "creu en el pluralisme polític i en la diversitat d'idees dins el marc democràtic i sempre amb respecte".

Una equivocació

Fonts populars consultades per l'ACN han atribuït el que consideren una equivocació a la joventut de Fuentes i han explicat que ja ha parlat amb el president de Noves Generacions del PP a Catalunya, i entén que s'ha equivocat.

stats