Política 05/03/2019

El PP es planteja recórrer contra l'arxivament del cas Contractes

El secretari general dels populars balears, Toni Fuster, ha advertit que encara hi ha recorregut judicial

Ara Balears
1 min
El secretari general del PP balear, Toni Fuster.

PalmaEl secretari general del PP balear, Toni Fuster, ha advertit aquest dimarts que la justícia encara no s'ha pronunciat pel que fa a una part del cas Contractes, el qual "encara té recorregut", i ha assenyalat a l'agència Efe que el PP estudia recórrer contra la interlocutòria d'arxivament provisional que es va conèixer aquest dilluns.

Fuster ha subratllat que la interlocutòria dictada pel jutge d'Instrucció Enrique Morell només ha arxivat provisionalment una part del cas Contractes. "N'hi ha una altra sobre la qual la justícia encara s'ha de pronunciar, que és el tema relacionat amb el teatre Principal i la Simfònica", ha dit.

"Això encara té recorregut, per molt que els dirigents de MÉS vulguin dir que ha acabat", ha afirmat. "Aquest cas encara està en vigor i la justícia hi té molt a dir", ha insistit.

A més, ha indicat que la interlocutòria dona cinc dies per recórrer. Els serveis jurídics del PP, personat com a acusació particular, "estan avaluant l'opció de presentar recursos". "El PP sempre respecta les decisions judicials, ens agradin més o menys, i aquesta no serà cap excepció", ha dit Fuster sobre l'arxiu provisional.

stats