El PP balear reclama al Parlament que es posicioni en contra del diàleg amb Catalunya

Els populars també insten el Parlament que demani eleccions generals

El Partit Popular balear reclama al Parlament que es posicioni en contra del diàleg a Catalunya. La formació presidida per Biel Company ha presentat aquest divendres una proposició no de llei d'urgència perquè la Cambra voti en el ple de dimarts si s'ha de manifestar en contra de la figura del relator i de les negociacions entre el govern de Madrid i la Generalitat. A més, el PP també insta el Parlament que demani eleccions generals.

"Pedro Sánchez ha cedit al xantatge de l'independentisme radical, i això implica reconèixer que les institucions democràtiques no són prou fortes per dialogar dins del marc de la Constitució", ha dit Marga Prohens en roda de premsa. Prohens ha recordat que "ha costat molts esforços i vides no cedir al xantatge de l'esquerra radical"

La portaveu adjunta del PP ha repetit el que diu el seu partit aquests dies i ha criticat que Sánchez hagi cedit "a canvi d'un pressupost". Prohens no ha deixat de banda el posicionament de Francina Armengol i ha retret a la presidenta que sigui "de les úniques que ha donat suport a Sánchez en aquesta aventura que no sabem on ens durà".

El PP està organitzant un viatge a Madrid per assistir a la manifestació de diumenge contra el govern de Sánchez. "Hem rebut moltes cridades d'afiliats demanant com anar-hi, però també de moltes persones no afiliades que han entès que Pedro Sánchez està passant línies vermelles i cal que es convoquin eleccions generals ja", ha dit Prohens.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF