Política 22/05/2018

El PP demana explicacions a l'equip de govern de Ciutadella pel vandalisme a Cala Blanca

Retrovisors i parabrises trencats, ratllades a vehicles, desperfectes al mobiliari urbà i a les façanes d'habitatges i molèsties al veïnat són alguns dels incidents registrats durant la Cinquagesma

Ara Balears
2 min
Els vehicles estacionats a Cala Blanca han patit els nombrosos actes vandàlics ocasionats per adolescents.

CiutadellaIndignació a la societat menorquina pels actes vandàlics registrats durant el cap de setmana a les diferents urbanitzacions del terme municipal de Ciutadella, en el transcurs de la celebració de la Cinquagesma, en què és tradició que molts grups de joves lloguin apartaments i es concentrin per fer festa. De tota manera, enguany l'Ajuntament de Ciutadella ja avisà que s'incrementaria el dispositiu de seguretat, un protocol que tot indica que s'ha vist sobrepassat pels esdeveniments.

El balanç no oficial del cap de setmana deixa un panorama gens encoratjador a la urbanització de Cala Blanca, una de les més afectades, amb una trentena de retrovisors trencats, parabrises, vehicles ratllats, desperfectes al mobiliari urbà, façanes d'habitatges plenes d'ous i gens de respecte pel descans dels veïns de la zona. Per tot plegat, el Partit Popular ha anunciat que demanarà explicacions a l'equip de govern, ja que entén que "va anunciar un augment de la seguretat i els veïns i comerciants diuen que no han vist cap presència policial", subratlla el regidor popular, Joan Carrasco.

Les crítiques dels conservadors continuen i assenyalen l'equip de govern de Ciutadella per la "falta de previsió", ja que en aquest sentit "sabien que els incidents es produirien perquè en els últims anys ha estat, lamentablement, una constant", confirma Carrasco. A més, segons el regidor del PP "entenem les queixes de la Policia Local de manca d'efectius, motiu que evidencia la falta de planificació del consistori". Precisament, l'Ajuntament de Ciutadella anuncià dies abans de la celebració de la Cinquagesma que s'augmentarien les mesures de seguretat, amb especial atenció al compliment de les normes de circulació i trànsit, i les ordenances municipals referents a sorolls, mobiliari urbà, neteja i consum de begudes alcohòliques a la via pública, entre d'altres.

stats