Política 03/03/2019

El PP assegura que eliminarà la zonificació turística si governa el Consell de Mallorca

Així ho ha afirmat Llorenç Galmés, que ha defensat el lloguer vacacional a l'illa

Ara Balears
1 min
Turistes passejant pel centre de Palma

PalmaEl PP ha deixat clar aquest diumenge que, si governa el Consell de Mallorca en la pròxima legislatura, "eliminarà" la zonificació turística que "tant mal ha fet a les economies de les famílies" de l'illa. Així ho ha assegurat el candidat al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, que ha defensat el lloguer vacacional, que ha servit per "dinamitzar" l'economia".

Galmés ha criticat la zonificació turística aprovada aquesta legislatura pel Consell de Mallorca. En el cas del municipi de Santanyí, del qual Galmés és batle, "el Consell ha dit que estava saturat i ho ha comparat amb zones com Magaluf i Palmanova, que no tenen res a veure amb Santanyí". Per tant, "quan governem llevarem la zonificació turística que tant mal ha fet a les economies de les famílies de la nostra illa".

Galmés ha realitzat aquesta promesa en la visita del president del PP a les Balears, Biel Company, a Son Servera, on ha presentat el candidat del partit a l'Ajuntament, Jaume Servera, i ha visitat la via verda realitzada entre Manacor i Artà durant la legislatura 2011-2015.

Company ha assegurat que "nosaltres apostam pel transport públic, com sempre hem fet, però una cosa és defensar el transport públic i una altra els capritxos", en al·lusió al projecte de tren entre Manacor i Artà.

stats