El PP proposa que l'ecotaxa se suspengui fins maig de 2020 arran de la fallida de Thomas Cook

Company assegura que Armengol no practica el diàleg ni el consens

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha demanat aquest dissabte la suspensió temporal del cobrament de l'Impost de Turisme Sostenible (ITS), la denominada ecotaxa, fins maig de 2020 amb l'objectiu  d'"ajudar  la competitivitat de les Balears" com a destinació turística, després de la fallida del  touroperador   Thomas  Cook. Així mateix, ha criticat la falta de diàleg i consens del Govern d'Armengol a l'hora d'arbitrar les mesures per afrontar la crisi generada en el sector turístic.

"És lamentable que ni tan sols en un cas tan greu la senyora Armengol no practiqui el consens i el diàleg, no sols amb els partits de l'oposició, sinó amb els mateixos partits del Govern", ha assenyalat. Company també ha qualificat de "vodevil" l'enfrontament entre  PSIB i MÉS sobre la mesura anunciada per l'Executiu de retornar als hotels afectats l'import de l'ecotaxa dels turistes allotjats a l'estiu. 

Company ha fet aquestes declaracions abans de dirigir-se als coordinadors de campanya de les diferents juntes locals del partit a Mallorca, durant una reunió mantinguda aquest dissabte a la seu de la formació dels populars i que ha servit per encetar la precampanya amb vista a les eleccions del  10-N.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF