Política 16/03/2020

El PP balear se suma a la crida perquè es prohibeixi l'entrada i sortida de persones a les Balears

El president popular, Biel Company, reclama coherència al Govern per tal d'aplicar el teletreball als funcionaris

Ara Balears
1 min
El president del PP balear, Biel Company

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha demanat aquest dilluns al govern espanyol que prohibeixi l'entrada i sortida de persones de les Balears per tal de contenir els contagis de coronavirus, segons ha informat el partit mitjançant un comunicat. "S'hauria de tancar al 100% el trànsit de persones i permetre només el transport de mercaderies i productes de primera necessitat entre les Illes i el continent", ha demanat Company, qui s'ha sumat a les peticions reiterades del Govern d'un màxim control als ports i aeroports. MÉS per Mallorca ha estat un altre dels partits que ha reclamat el tancament de les entrades a les Balears.

Pel que fa al confinament, Company ha considerat que el Govern ha d'actuar amb "coherència, contundència i claredat" i "donar exemple" per tal d'aplicar "el teletreball als funcionaris perquè puguin dur a terme la seva tasca amb la màxima seguretat" des de casa. "Els ciutadans tenen dues grans preocupacions: perdre la salut i perdre el treball", ha afegit. Segons el líder popular, calen mesures "valentes" en l'àmbit sanitari i iniciatives que "donin tranquil·litat a les empreses i els treballadors".

D'altra banda, Company ha expressat el seu agraïment i suport als professionals sanitaris pel seu treball al capdavant de la pandèmia i ha reclamat al Govern que solucioni els problemes de "manca de mitjans, equips de protecció individual i de màscares" que hi ha a "diferents hospitals", segons ha indicat.

stats