Política 04/04/2019

El PP demana a Cort que netegi la "gran quantitat d'herbes" que hi ha als barris de Palma

La formació també exigeix que s'obrin les portes dels col·legis els caps de setmana "per poder utilitzar-ne els patis com a centres d'activitats veïnals"

Ara Balears
1 min
Marga Durán, en imatge d'arxiu

PalmaEl PP de l'Ajuntament de Palma "exigirà" a Cort que netegi "la gran quantitat d'herbes" que hi ha al centre i als barris de la ciutat i que obri les portes dels col·legis els caps de setmana "per utilitzar-ne els patis com a centres d'activitats veïnals".

Així ho ha anunciat aquest dijous la portaveu del PP a Cort, Marga Durán. "L'empresa municipal de neteja, EMAYA, només té dos peons destinats a llevar les herbes de tot Palma", ha assenyalat Durán, qui també ha lamentat que "aquest ajuntament és inútil per gestionar, incapaç del tot".

Durán ha recordat que el juliol del 2017 "ja vàrem fer la mateixa petició i, tot i que es va aprovar, no s'ha fet res". La portaveu ha exposat que estan rebent fotografies de veïns indignats, mostrant les imatges de les herbes que creixen als seus carrers. "Son Anglada, Son Sardina i Son Ferriol són alguns dels punts més descuidats", ha insistit Durán.

D'altra banda, la regidora ha recordat que el mes de setembre del 2015 es va aprovar per unanimitat una proposta que demanava l'obertura dels patis dels col·legis durant els caps de setmana perquè joves, adults i agrupacions poguessin dur-hi a terme tallers o trobades de caràcter lúdic. "No han fet res, però hi insistirem", ha assegurat.

La portaveu ha titllat de "barbaritat" el fet que EMAYA hagi encarregat a una empresa que avaluï l'estat de neteja de la ciutat, un treball per al qual pagarà 28.000 euros. "És una vergonya", ha manifestat Durán. "Aquests doblers no aportaran cap benefici al ciutadà de Palma. És un altre despropòsit d'aquest terrible Pacte d'esquerres", ha conclòs.

stats