El PP exigeix al Consell que expliqui per què s'han aturat les obres del desdoblament de Campos-Llucmajor

Company ha criticat el retard i ha afirmat que, "si es continua així, és impossible que estiguin acabades el 2 de desembre"

El president del PP a les Balears, Biel Company, ha criticat la "falta de transparència" de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, en referència a l'estat en què es troben les obres del desdoblament de Campos-Llucmajor. "Des del Consell han d'explicar per què s'han aturat les obres. Si es continua així, és impossible que estiguin acabades el 2 de desembre, que és quan finalitza el contracte", ha subratllat el líder popular. 

El PP ha indicat que els "preocupa" aquest retard, perquè es tracta d'una infraestructura "totalment necessària". Company ha afegit que "també ens preocupa que en els pressupostos generals de l'Estat (PGE) només hagin assignat dos milions d'euros per a carreteres, ja que n'haurien de ser 33". 

Demanen al Consell de Mallorca que reconsideri la construcció de l'autopista de Campos

De la mateixa manera, Company ha manifestat que des de la institució insular han d'aclarir si és cert que s'estan reclamant modificacions econòmiques del contracte i en què consisteixen. "Hem de saber si aquesta obra sortirà més cara del que estava previst. Reclamam conèixer si hi ha retards de pagaments o modificacions de contracte i per quin motiu s'estan produint", ha conclòs el president del PP.

Company, que aquest divendres s'ha desplaçat 'in situ' per veure el desenvolupament de les obres, ha estat acompanyat pel portaveu del PP en el Consell de Mallorca, Llorenç Galmés; el conseller Maurici Rovira; el batle de Llucmajor, Éric Jareño; la batlessa de Campos, Xisca Porquer; la de Santanyí, Maria Pons, i el batle de ses Salines, Juan Rodríguez.

EDICIÓ PAPER 05/12/2020

Consultar aquesta edició en PDF