Política 22/04/2020

El PP sol·licita una comissió parlamentària per reconstruir les Balears després de la crisi del coronavirus

Els populars també han demanat la compareixença de Francina Armengol perquè expliqui les mesures econòmiques que tirarà endavant el Govern

Ara Balears
1 min
El president del PP balear, Biel Company, arribant al Parlament el passat dimarts

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha sol·licitat aquest dimecres la creació d'una comissió parlamentària per tractar la reconstrucció social i econòmica de les Balears després de la crisi sanitària del coronavirus, segons ha informat el Partit Popular mitjançant un comunicat. "És en seu parlamentària, amb llum i taquígrafs, on s'han de tractar les mesures de qualsevol àmbit, econòmic, social i laboral, per afrontar la situació d'emergència provocada pel covid-19", ha dit Company. "Aquesta comissió ha d'obrir-se a la màxima participació política i institucional, així com al nombre més gran d'agents socials i econòmics de les Illes", ha afegit, a més de proposar que es creïn grups sectorials de treball.

El líder popular ha assenyalat que "aquesta petició s'emmarca en la idoneïtat i en la necessitat que sigui en el Parlament, on estan representats tots els ciutadans de les Illes Balears, on s'aportin, s'estudiïn i puguin aprovar-se totes les solucions necessàries per fer front a la crisi provocada per la pandèmia".

Company també ha apuntat que "aquesta comissió de reconstrucció va en la mateixa línia que la que s'ha aprovat en el Congrés dels Diputats, i redundaria en la garantia de més democràcia, més transparència, més participació i més eficàcia en una situació excepcional com l'actual".

El PP ha recordat que la setmana passada va registrar una sol·licitud urgent de compareixença davant el ple del Parlament de la presidenta del Govern, Francina Armengol, perquè informi la Cambra de la situació econòmica provocada per la pandèmia del coronavirus, així com de les mesures que preveu adoptar el Govern per pal·liar-ne els danys.

stats